Bliv en del af Engine & suspension

Som en del af E&S opnår man altid 10% rabat på bruttoprisen i shoppen og på værkstedstimer.

På køb op til kr. 9.999 har man 10% i rabat.

Man optjener 13% i rabat, når man samlet i kalenderåret har købt for kr. 10.000. De 13% ydes på den del af købet, der ligger over kr. 10.000.

Man optjener 16% i rabat, når man samlet i kalenderåret har købt for kr. 20.000. De 16% ydes på den del af købet, der ligger over kr. 20.000.

Man optjener 20% i rabat, når man samlet i kalenderåret har købt for kr. 40.000. De 20% ydes på den del af købet, der ligger over kr. 40.000.

Eksempel: Hvis man køber for kr. 18.000, får man 10% på købet op til kr. 9.999 og 13% på købet fra. kr. 10.000 til kr. 18.000 – altså samlet kr. 2.040, – i rabat på bruttoprisen.

Rabatten reguleres tilbage til 10% hvert år pr. 31/12.

Hvis der på en konto ligger kredit, kan den optjente rabat på denne kredit ikke tages med videre over i det efterfølgende år.

Optjening af rabat gælder ikke maskiner og kampagnevarer/tilbudsvarer.

Når du bliver en del af Engine & Suspension, modtager du en kasket, en t-shirt, samt et sæt klistermærker til gaffelben.

Du skal have monteret team sticker-kit på maskinen og E&S tryk på dine køretrøjer.
Det vil sige, at det eneste det koster dig, er prisen på et tryk på trøjer, samt vores sticker-kit som lige P.T koster i området af 1.000,-
Vi forventer desuden, at du benytter vores hashtag på sociale medier, at du optræder som et godt forbillede og er en god kammerat i ryttergården og på banerne.

Derudover regner vi selvfølgelig med, at du er en god promotor for sporten og virksomheden, så vi samlet sender et godt signal.

Ved underskrivelse af en samarbejdsaftale, får du mulighed for at købe cross tøj og andet udstyr til meget fordelagtige priser.
Vi har bla. vores eget helt unikke Engine & Suspension tøj.

Du får på specifikke produkter intro-rabat på alt fra tøj, hjelme, støvler, briller og handsker, til pit-boards, skamler, sticker-kit og miljømåtter.

Som en del af Engine & Suspension, får du også mulighed for at deltage i bootcamps og træningsdage til meget fordelagtige priser.

Et par gange om året tilbyder vi træning med nogle af de dygtige og hurtige kørere, vi har i vores stald.
Lige P.T venter vi på løbskalender for 2024, men vær sikker på, at vi kommer til at tilbyde noget rigtig fedt 🙂

Kunne du tænke dig at repræsentere Engine & Suspension, og blive en del af det absolut sejeste hold i hele ryttergården?
Så giv os et kald, send os en mail, eller kig forbi i butikken til en snak.

Shopping Basket
en_GB
Scroll to Top